Bijscholen

Vorming en bijscholing


Levenslang leren is de sleutel tot succes. Zowel voor studenten, docenten als zorgprofessionals biedt Ic Dien een ruim aanbod aan bijkomende cursussen, aanvullende opleidingen en continue vorming.

Traject palliatieve zorgen voor zorgkundigen

De jaarlijkse cursus "traject palliatieve zorgen voor zorgkundigen" is bedoeld voor alle zorgkundigen actief in een woonzorgcentrum. Na de bijscholing met 5 lesmomenten ontvang je als deelnemer een getuigschrift. Deze cursus wordt georganiseerd in samenwerking met De Mantel.

 

Bekijk de kalender voor de volgende editie

Geriatrisch symposium

het "Geriatrisch symposium" is een jaarlijkse afspraak en vanaf dit jaar gaat het om een vorming van 1 dag in december maar het programma wordt herhaald in maart.

 

Bekijk alle details in de eventkalender

Vorming op maat

De docenten van Ic Dien delen hun kennis en ervaring graag met jouw doelgroep. Voor een opfrisbeurt rond gezondheidszorg voor professionals, een bijscholing voor medewerkers van een gezondheidscentrum of nieuwe inzichten volgens de meest recente technieken.

 

Vraag een bijscholing op maat

Locatieverhuur

Zelf op zoek naar een locatie voor bijscholing in de zorgsector? De campus van Ic Dien is volledig uitgerust om grote groepen te ontvangen, compleet met lesmateriaal en alle praktische voorzieningen. Ook voor je eigen event of bijscholing.

 

Reserveer Ic Dien als locatie

Menu