Bijscholen

Vorming en bijscholing


Levenslang leren is de sleutel tot succes. Zowel voor studenten, docenten als zorgprofessionals biedt Ic Dien een ruim aanbod aan bijkomende cursussen, aanvullende opleidingen en continue vorming.

Traject palliatieve zorgen voor zorgkundigen

De jaarlijkse cursus "traject palliatieve zorgen voor zorgkundigen" is bedoeld voor alle zorgkundigen actief in een woonzorgcentrum. Na de bijscholing met 5 lesmomenten ontvang je als deelnemer een getuigschrift. Deze cursus wordt georganiseerd in samenwerking met De Mantel.

 

Bekijk de kalender voor de volgende editie

Geriatrisch symposium

Voor de editie 2018-2019 werken we samen met de MS-Liga en de ALS-Liga en staat het thema 'neurologie bij ouderen' centraal.

 

Wanneer? donderdag 6 december 2018 (het programma wordt herhaald op donderdag 14 maart 2019)

 

Waar? zaal De Oude Melkerij, Gits.

 

Prijs? 80 euro per persoon.
Groepen vanaf 10 personen uit eenzelfde voorziening: 75 euro per persoon.

In de prijs zijn warme maaltijd, koffie in de pauzes en syllabus inbegrepen.

 

Klik hier voor meer info en het programma
of schrijf onmiddellijk in.

 

Inschrijven en betalen vóór 30 november 2018 op rekeningnummer BE06 7380 1693 6222, met vermelding van ‘GS - naam instelling - naam (namen) deelnemer.

 

Annuleren kan enkel via info@icdien.be, tot de dinsdag voor het symposium (niet betalen na inschrijving is geen annulatie).
Indien je later of niet annuleert, ben je het volledige bedrag verschuldigd.
Je kan wel een collega in jouw plaats laten deelnemen, moest je plots verhinderd zijn.

 

 

 

Vorming op maat

De docenten van Ic Dien delen hun kennis en ervaring graag met jouw doelgroep. Voor een opfrisbeurt rond gezondheidszorg voor professionals, een bijscholing voor medewerkers van een gezondheidscentrum of nieuwe inzichten volgens de meest recente technieken.

 

Vraag een bijscholing op maat

Locatieverhuur

Zelf op zoek naar een locatie voor bijscholing in de zorgsector? De campus van Ic Dien is volledig uitgerust om grote groepen te ontvangen, compleet met lesmateriaal en alle praktische voorzieningen. Ook voor je eigen event of bijscholing.

 

Reserveer Ic Dien als locatie

Menu