Troeven

Onze troeven


Jezelf zijn en je maximaal ontplooien. Dat doe je als student in Ic Dien. En er zijn nog veel meer redenen waarom Ic Dien een goede keuze is voor je opleiding tot verpleegkundige.

Daarom kies je Ic Dien

  • Kleine klasgroepen
  • Simulatie-onderwijs
  • Gratis HBO5-opleiding

 

  • Persoonlijke begeleiding
  • Intense stagebegeleiding
  • Studeren in een levendige stad

Kleinschalig en gemoedelijk

Ic Dien in Roeselare studeer je in kleine klasgroepen. Iedereen kent er iedereen. Je geniet er van een gemoedelijke sfeer met heel wat bekende gezichten. En heb je een vraag? Je docenten en de schooldirectie zijn altijd aanspreekbaar.

Persoonlijke aanpak

Met persoonlijke begeleiding zijn je slaagkansen nog hoger. Daarom krijg je doorheen de opleiding de onvoorwaardelijke steun van je docent, jaarcoördinator, stagementor of stagebegeleider. Zij zijn er om jou te helpen.

Gratis opleiding

Je opleiding kost 0 euro (nul!). Inderdaad: als HBO5-student verpleegkunde in Ic Dien betaal je geen inschrijvingsgeld. Zelfs je stagepak krijg je gratis. Je enige kost is het medisch materiaal en je cursussen.

Student in de stad

Roeselare is een levendige stad in het hart van West-Vlaanderen. De Ic Dien-campus ligt op fietsafstand van het centrum en het station. Na de lessen de cafés, restaurants en uitgaansbuurten verkennen of een uitstap met studiegenoten: je hebt keuze zat. Als kotstudent zijn er heel wat studentenkamers in de buurt.

Begeleiding tijdens je stage

Verpleegkunde leer je best door te doen. Daarom loop je veel stage, tot wel de helft van je studietijd. Daarbij word je van dichtbij bijgestaan door ervaren lesgevers en mentoren. Met begeleiding tot aan het bed van je patiënt.

Leren in de praktijk

Met twee voeten in de realiteit je opleiding volgen. Dat is werkplekleren. Dankzij Caelo, een uniek opleidingstraject in West-Vlaanderen, combineer je je studie met heel veel praktijk in een woonzorgcentrum. Precies hoe je het zelf wil.

Spannende lessen

Vaarwel saaie lessen. Met simulatie-onderwijs leer je al doende. Met de nieuwste technologie, levende acteurs en waarheidsgetrouwe scenario’s zet je de theorie om in de praktijk. Spanning verzekerd.

Menu