School

Altijd bereikbaar


De campus van Ic Dien ligt op een boogscheut van het centrum van Roeselare. Dichtbij de stad, winkels, cafés, restaurants en noem maar op. Te voet, met de fiets, de auto of het openbaar vervoer: de campus is makkelijk bereikbaar.

Met de fiets

Er zijn ruime en overdekte fietsstallingen aan de ingang van de school. De ingang van de campus is in de Westlaan. Daar geniet je van een gescheiden fietspad. Er zijn ook verschillende fietsverbindingen in de buurt.

Met de bus

Er is een bushalte van De Lijn vlakbij de ingang van Ic Dien. Bovendien zijn de lesuren aangepast aan de dienstregeling van De Lijn. Zo sluit je openbaar vervoer netjes aan op je lessen en verlies je tussendoor geen tijd. Als student geniet je bij De Lijn van een voordelig tarief met Buzzy Pazz.

Met de trein

Als student profiteer je van een voordelig treinabonnement. Het Roeselaarse station bevindt zich op zowat 1,5 kilometer van de campus. Dat is ongeveer 20 minuten stappen. Je kan ook goedkoop fietsen huren aan het station. Onder andere bij EcoVelo (5 euro/maand).

Met de auto

Kom je met een eigen wagen naar school? Er is een gratis parking op 200 meter van de school. Parking De Spil biedt 108 parkeerplaatsen en ligt in een blauwe zone waar je tot 4 uur gratis parkeert. Vergeet je parkeerschijf niet.

360° foto straatkant

Menu