School

Visie


Een verpleegkundige is bekwaam en staat ten dienste van hulpbehoevenden. Het zijn de fundamentele uitgangspunten van onze school. Op een dynamische en fijngevoelige manier leiden we je op tot complete verpleegkundige met aandacht voor zorg en mens.

Individuele aanpak

Als student verwacht je een persoonlijke en individuele aanpak. Daarom werk je in Ic Dien in kleine klasgroepen. Ook tijdens je stage begeleidt een docent je van dichtbij. Daarbij staat je persoonlijk leerproces centraal. Een opleiding is een aaneenschakeling van individuele groeimomenten. Kritisch zijn voor jezelf en eigen prestaties tegen het licht houden, zijn een belangrijke manier om professioneel en persoonlijk te groeien.

Positieve communicatie

Communicatie is de basis van elke relatie. Met respect voor elkaar treden docenten met je in dialoog, en omgekeerd. Een positieve attitude en een heldere communicatie dragen we hoog in het vaandel.

Docenten met vakkennis

Docenten scholen zich constant bij. Zo waarborgen we hun expertise en sluit de opleiding nauw aan bij de realiteit. Dankzij een nauwe samenwerking met belangrijke partners in binnen- en buitenland blijven we verbonden met het werkveld. Het doel is duidelijk: met respect voor culturele of sociale achtergrond je opleiden tot een professionele verpleegkundige met kennis en vaardigheid.

Open voor elke levensvisie

Vanuit de christelijke waarden en normen besteden we aandacht aan spiritualiteit. Daarbij staan we open voor elke levensvisie. Ongeacht je achtergrond of je persoonlijke keuzes heeft Ic Dien een gezamenlijk doel: gekwalificeerde verpleegkundigen vormen die klaar zijn voor de uitdagingen in de gezondheidszorg.

Menu